Kerro opiskelumuistosi, voita palkintoja

  Kaupunkisuunnistus

  Kaupunkisuunnistusjoukkue yliopistolla syksyllä 2014.

  Lähetä #utamuisto toimitukseen 15.8. mennessä.

  Hyvä Tampereen yliopiston entinen opiskelija!

  Onko mieleesi jäänyt mehevä muisto opiskeluajoilta? Oliko sinulla opettaja tai proffa, jota edelleen muistelet lämmöllä – tai kauhulla? Koitko ikimuistoisia hetkiä kaupunkisuunnistuksessa tai rakastuitko luentosalissa? Kerro meille opiskelumuistosi Aikalaisen sosiaalisen median kanavissa hashtagilla #utamuisto (Facebook, Twitter) tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen aikalainen@uta.fi

  Julkaisemme parhaita paloja nimettöminä syksyn ensimmäisessä Aikalaisessa, joka on entisille opiskelijoille suunnattu alumni-erikoisnumero. Muistonsa jakaneiden kesken arvomme yliopiston tunnuksilla varustettuja tuotteita ja leffalippuja!

  Lähetä muistosi viimeistään 15.elokuuta.