Lehti uudistuu – vastaa kyselyyn ja vaikuta

Kerro meille, mitä toivot uudelta lehdeltä: https://goo.gl/forms/R7nSUSEifJqSVC8w2

Nykymuotoinen Tampereen yliopisto lakkaa olemasta ensi vuoden alussa, kun se yhdistyy Tampereen teknillisen yliopiston kanssa. Uuden yliopiston kumppaniksi tulee Tampereen ammattikorkeakoulu. Uusi korkeakouluyhteisö tarvitsee luonnollisesti uuden, yhteisen lehden, jota olemme innolla suunnitelleet TTY:n ja TAMKin kollegoiden kanssa. Aikalaisen maksulliset tilaukset siis päättyvät automaattisesti vuoden 2019 alussa.

Uusi lehti ilmestyy verkko edellä. Julkaisemme verkossa säännöllisesti tiedeuutisia ja kattavia, huolella toimitettuja tiedeartikkeleja kiinnostavista ja ajankohtaisista ilmiöistä.

Painettu lehti ilmestyy jatkossa muutaman kerran vuodessa, ja se on tuhti lukupaketti, josta riittää nautiskeltavaa pitkäksi aikaa. Lehti lähetetään Aikalaisen nykyisille tilaajille automaattisesti ja ilmaiseksi. Toivomme, että te Aikalaisen lukijat viihdytte myös uuden lehden parissa. Niinpä tarjoamme teille mahdollisuuden vaikuttaa tulevan lehden sisältöihin. Avaamme lokakuun ajaksi lukijakyselyn, jossa pyydämme vastauksia muutamaan kysymykseen, kuten siihen, mikä on ollut parasta nykyisessä lehdessä. Entä mitä toivoisit uudelta lehdeltä?

Lehdelle saa myös ehdottaa nimeä. Vastaajien kesken arvomme Finnkinon elokuvalippuja.

Toimitus